Wednesday, May 29, 2013

#006

Assalamualaikum..

saya nak share gambar lah..
hehe.. tetibe je rindu waktu dulu.. hurm..
telatah kami,
kenakalan kami..
my friends! how I miss you all.. *cehhhh.. mcm lah setahun tak jumpa.

Hanum and Mimi


Hanum and Fatien *mature muka.:P


tiga dara pingitan doe!

kenagan f3: ain, fatien, iqa shimah and thie:))


nurul afiqah



fasha, anis aqmar(sayalahtu) and hanum. *kedai buku pon jadi tempat phtoshoot


jemput makan. :D


pegang je lebih.. tp lpas tangkap gambar. simpan balik.:))


amboi ekin.


selok aku bergambar dengan stokin RM0.99


beli jgn tak beli


:)



ni fasha


fatien, hanum


2 KREATIF 2010






ekin ekin.


haha.. okay done.. okay my frien.. imissyouall. <3333333333333


#005

Assalamualaikum..

dah lama tah buka blog.. masyaALLAH rindunya.
banyak bende yang saya nak luahkan dalam blog ni. tapi.
saya tak mampu luah kan..

29 MAY 2013
malam ni ibu and ayah nak pergi umrahwith mama, papa paklong and sape sape ntah lagi.
tapi kenapa?
kenapa tiba tiba je aku touching ni? rasa nak nagis pon ada..
kenapa anis?why???sepatutnya kau gembira lah mak ayah kau
hurm, sejak aku sekolah menengah ni, makin cepat aku touching.. *alahai
manja juga eak aku? *wakaka..
okay cukup.
ibu, ayah, kakak doakan ibu dengan ayah dapat umrah yang mabrur.
harap harap suatu masa nanti, kalau ada rezeki, umur yang panjang.
kita dapat pergi sana sama sama untuk tunaikan haji. amin. insyallah.



Tuesday, May 7, 2013

#004

Assalamualaikum..

lama dah tak post..
rindu nak mencoret kat sini.. walaupun takde sape sape baca..

 
hurm.. petikan tadi tu.. saya sangat setuju.. WHY?
betul lah.. apa guna kalau tenaga kuat, tetapi kekuatan dari hati tiada.. kankankan..
jangan kita sangka kalau seseorang tu lemah bermakna semangat dia lemah. sebab setiap orang memang mempunyai semangat yang tersendiri.



 
hurm, sering rasa disisih? sama lah mcm saya.. walaupun ada kawan -kawan di sisi.. kadang kadang terasa kene sisih juga.. tp biasalah adat persahabatan.. melalui persahabatan juga lah kita akan mengenali kehidupan, perangai orang sekeliling dan macam mana nak hidup dengan orang yang berasa dia tu sangat perfect. hurm, jangan benci kawan walau apa pun dia buat kat kita.. cuba bersabar.. anggaplah ia satu dugaan untuk kita. ingat allah sentiasa ada untuk kita. :)



setiap orang memiliki pendapat masing-masing.. so, biarlah orang nak benci kita pon.. kita sabar je.. apa salahnya kita berdoa supaya hati dia lembut sikit supaya dia boleh terima kita kan?


ok lah.. sy post smpai sini je.. semua yang ssaya post ni ade kaitan ngan CUHAT saya.






Sunday, April 21, 2013

#003

Assalamualaikum..

kali ni saya nak post lagu yang saya tengah selok sekarang ni..

ni haaa lagu dia :

 KITA-FORTEEN


Kau renunglah wajahku
Di manakah hilangnya
Raut seperti dulu
Bila dicemar air mata
Ku tak mahu berpisah
Kerana hati masih
Sayang pada dirimu
Tapi harapan makin kabur
[*] Manakah kita jika kau dan aku tidak sekata
Sepi walaupun bila bersama
Dekat pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentang bersahaja
Walaupun bibir cuba menafi
Hati tak percaya tanya dengan jujur manakah kita

Di jiwaku sengsara menanggung derita
Kerana cinta berubah tapi tak mahu kehilanganmu
Repeat [*] (2x)
(OST Sebenarnya Saya Isteri Dia)


Monday, March 25, 2013

#002





ASSALAMUALAIKUM.

mula-mula nak cakap dulu eh,
if rasa ANNOYING dengan blog ni... dipersilakan keluar dari sini.. 
okay..

nak tahu tak? *kalau taknak tahu tak kisah pon...
saya dah falling in love kat seseorang.. *grrr
dia membuatkan saya tak lena nak tidur.. *over
seriously... *galoknya
nak tahu siapa?*kalau taknak tahu takpelah
ni dia si jejaka yang berjaya mencuri hati kering saya ni.. *ayat hambar








cukup lah 2 keping gamber je.. nak tahu lebih-lebih sal dia.. google je.. kan senang.. hehe
kawan-kawan saya kata dia tak comel lansung.. *ade aku kesah?
bukan stakat kata tak comel lansung ade yang benci juga kat dia.. *so sad :'(
tpi tak kisah lah.. bila dah suka, buruk macam mana pun.. ttp nampak cantik. *yelah tu..
kan kan kan?

okaylah.. sebelum korang semua termuntah baca post saya yang sangat menggelikan ni..
baik saya undur diri..

jumpa lain kali.
insyaALLAH,
ANIS_Q

Sunday, March 24, 2013

#001

ASSALAMUALAIKUM.

dah lama tak update post.. bukan tak sudi nak update..
tp takde masa.. hehehe..
sekarang ni, saya dah delete semua post lama.. *kenapa?
sebab sekarang ni saya berazam nak update post dengan cara lebih matang dpd dulu punya.. *yeke? insyaALLAH..
sebenarnya banyak nak dikongsikan kat blog ni..
tapi mcm tak terluahlah pula.. hurm..
takpe2.. nanti ada masa free, saya cerita apa yang selama ni terpendam di sudut hati. *ceh ayat... 
KEPADA SESIAPA yang tak suka baca blog ni..
awal-awal lagi saya nasihatkan kepada anda supaya trus cari link yang sesuai dan keluar dpd blog saya.. atau lebih tepat.. NYAH kau dari sini.. *mcm kurang ajar.. 
  tapi betul lah apa yang saya suruh buat..
dpd brdosa mngutuk saya,baik trus blah dpd blog ni kaannn? kan? kan? *sediakan payung sebelum hujan.

oklah.
semoga berjumpa lagi.
insyaALLAH..
may ALLAH bless you.