Monday, March 25, 2013

#002





ASSALAMUALAIKUM.

mula-mula nak cakap dulu eh,
if rasa ANNOYING dengan blog ni... dipersilakan keluar dari sini.. 
okay..

nak tahu tak? *kalau taknak tahu tak kisah pon...
saya dah falling in love kat seseorang.. *grrr
dia membuatkan saya tak lena nak tidur.. *over
seriously... *galoknya
nak tahu siapa?*kalau taknak tahu takpelah
ni dia si jejaka yang berjaya mencuri hati kering saya ni.. *ayat hambar








cukup lah 2 keping gamber je.. nak tahu lebih-lebih sal dia.. google je.. kan senang.. hehe
kawan-kawan saya kata dia tak comel lansung.. *ade aku kesah?
bukan stakat kata tak comel lansung ade yang benci juga kat dia.. *so sad :'(
tpi tak kisah lah.. bila dah suka, buruk macam mana pun.. ttp nampak cantik. *yelah tu..
kan kan kan?

okaylah.. sebelum korang semua termuntah baca post saya yang sangat menggelikan ni..
baik saya undur diri..

jumpa lain kali.
insyaALLAH,
ANIS_Q

No comments:

Post a Comment