Wednesday, May 29, 2013

#006

Assalamualaikum..

saya nak share gambar lah..
hehe.. tetibe je rindu waktu dulu.. hurm..
telatah kami,
kenakalan kami..
my friends! how I miss you all.. *cehhhh.. mcm lah setahun tak jumpa.

Hanum and Mimi


Hanum and Fatien *mature muka.:P


tiga dara pingitan doe!

kenagan f3: ain, fatien, iqa shimah and thie:))


nurul afiqah



fasha, anis aqmar(sayalahtu) and hanum. *kedai buku pon jadi tempat phtoshoot


jemput makan. :D


pegang je lebih.. tp lpas tangkap gambar. simpan balik.:))


amboi ekin.


selok aku bergambar dengan stokin RM0.99


beli jgn tak beli


:)



ni fasha


fatien, hanum


2 KREATIF 2010






ekin ekin.


haha.. okay done.. okay my frien.. imissyouall. <3333333333333


#005

Assalamualaikum..

dah lama tah buka blog.. masyaALLAH rindunya.
banyak bende yang saya nak luahkan dalam blog ni. tapi.
saya tak mampu luah kan..

29 MAY 2013
malam ni ibu and ayah nak pergi umrahwith mama, papa paklong and sape sape ntah lagi.
tapi kenapa?
kenapa tiba tiba je aku touching ni? rasa nak nagis pon ada..
kenapa anis?why???sepatutnya kau gembira lah mak ayah kau
hurm, sejak aku sekolah menengah ni, makin cepat aku touching.. *alahai
manja juga eak aku? *wakaka..
okay cukup.
ibu, ayah, kakak doakan ibu dengan ayah dapat umrah yang mabrur.
harap harap suatu masa nanti, kalau ada rezeki, umur yang panjang.
kita dapat pergi sana sama sama untuk tunaikan haji. amin. insyallah.



Tuesday, May 7, 2013

#004

Assalamualaikum..

lama dah tak post..
rindu nak mencoret kat sini.. walaupun takde sape sape baca..

 
hurm.. petikan tadi tu.. saya sangat setuju.. WHY?
betul lah.. apa guna kalau tenaga kuat, tetapi kekuatan dari hati tiada.. kankankan..
jangan kita sangka kalau seseorang tu lemah bermakna semangat dia lemah. sebab setiap orang memang mempunyai semangat yang tersendiri.



 
hurm, sering rasa disisih? sama lah mcm saya.. walaupun ada kawan -kawan di sisi.. kadang kadang terasa kene sisih juga.. tp biasalah adat persahabatan.. melalui persahabatan juga lah kita akan mengenali kehidupan, perangai orang sekeliling dan macam mana nak hidup dengan orang yang berasa dia tu sangat perfect. hurm, jangan benci kawan walau apa pun dia buat kat kita.. cuba bersabar.. anggaplah ia satu dugaan untuk kita. ingat allah sentiasa ada untuk kita. :)



setiap orang memiliki pendapat masing-masing.. so, biarlah orang nak benci kita pon.. kita sabar je.. apa salahnya kita berdoa supaya hati dia lembut sikit supaya dia boleh terima kita kan?


ok lah.. sy post smpai sini je.. semua yang ssaya post ni ade kaitan ngan CUHAT saya.