Wednesday, May 29, 2013

#005

Assalamualaikum..

dah lama tah buka blog.. masyaALLAH rindunya.
banyak bende yang saya nak luahkan dalam blog ni. tapi.
saya tak mampu luah kan..

29 MAY 2013
malam ni ibu and ayah nak pergi umrahwith mama, papa paklong and sape sape ntah lagi.
tapi kenapa?
kenapa tiba tiba je aku touching ni? rasa nak nagis pon ada..
kenapa anis?why???sepatutnya kau gembira lah mak ayah kau
hurm, sejak aku sekolah menengah ni, makin cepat aku touching.. *alahai
manja juga eak aku? *wakaka..
okay cukup.
ibu, ayah, kakak doakan ibu dengan ayah dapat umrah yang mabrur.
harap harap suatu masa nanti, kalau ada rezeki, umur yang panjang.
kita dapat pergi sana sama sama untuk tunaikan haji. amin. insyallah.



No comments:

Post a Comment